Nyd sommeren med en overdækket terrasse

06 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal sommeren nydes fra et solbeskinnet trædæk i haven? Så er det om at komme i gang med at få opført en lækker terrasse. Og her kan du med fordel vælge en helt eller delvist overdækket terrasse.

Hvorfor vælge en overdækket terrasse?

Det kan godt være svært at forestille sig fordelene ved en overdækket terrasse når nu man er fan af solen. Du synes måske det er synd at lade din fine træterrasse eller dele heraf overdække, og dermed gå glip af det kostbare sol lys.

Men her skal du tænke på at den danske sommer er temmelig lunefuld. Det ene øjeblik er det strålende solskin – og det næste øjeblik er himlen sort. Du kan risikere dage med silende regn og kølig blæst. Og i så tilfælde vil du med en overdækket terrasse stadig kunne nyde den friske udendørs luft. D

er ud over er det rart at kunne søge skygge når solen er stærk midt på dagen. Selv den største soldyrker bør tage sig i agt når solen kravler op på midten af himlen i middagstimerne. Her er der nemlig størst risiko for at blive forbrændt.

Skal frokosten nydes på terrassen er det samtidig en god idé at rykke ind i skyggen. Der er ikke noget ved det når smørret efter fem minutter er smeltet og drikkevarerne bliver lunkne i løbet af nul komma fem.

Hvem kan hjælpe med at opføre en overdækket terrasse?

Hvis du vil være sikker på at din nye træterrasse overholder alle gældende sikkerheds standarder bør du lade en faguddannet tømrer forestå design og opførelse af din nye overdækkede terrasse. Så er du samtidig garanteret en terrasse som føjer værdi til din bolig, og som du kan have glæde af i mange år.

Kontakt tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS for et skarpt tilbud på en smuk overdækket terrasse – læs mere på kun-terrasser.dk.