Få råd til den bil, du drømmer om, med leasing

01 november 2018
Astrid Pedersen
Få råd til den bil, du drømmer om, med leasing

Hvis du ikke kan skaffe finansiering på den forholdsvis store udskrivning, der er forbundet med at købe ny bil, er leasing en oplagt mulighed. Med leasing får du, ud over en stor fleksibilitet og frihed til at bestemme, hvilken bil du vil køre rundt i, fordelen af kun at have én udgift om måneden.Når du leaser en bil, er service, garanti og mekaniske reparationer nemlig som regel inkluderet i leasing prisen, sammen med Kasko forsikringen. Og føler du behov for at lease en ny bil, leverer du blot din leasede bil tilbage til leasing selskabet og finder dig en ny bil at lease.

Privat leasing eller erhvervsleasing?

Der er fordele ved såvel privat leasing som erhvervsleasing – hvilken type, du skal vælge, kommer i høj grad an på, hvilken anvendelse bilen skal have. Der kan også være økonomiske og skattemæssige årsager til, at den ene model bedre vil kunne betale sig frem for den anden. Ved erhvervsleasing står din virksomhed (eller din arbejdsgivers virksomhed) for alle omkostningerne i forbindelse med bilen. Som ansat kan du vælge en ordning, hvor du kan bruge den erhvervsleasede bil privat såvel som på arbejdet – så skal du bare være forberedt på, at du beskattes af fri bil.

Bruger du udelukkende bilen i erhvervsmæssig sammenhæng, for eksempel kørende sælger eller konsulent, eller som håndværker, vil leasing ydelsen være fuldt fradragsberettiget. Fordelen for virksomheden ved at lease biler er, at momsen kan løftes i firmaet. Desuden er leasing en fordel for virksomheden rent likviditetsmæssige, da der ikke er tale om større engangsbeløb, som skal investeres og bindes i biler.

Leasing af bil på fordelagtige vilkår hos specialcars.dk

Uanset om du leaser som privat eller som firma, kan du på https://specialcars.dk/ finde mange lækre kvalitetsbiler i flere størrelser, modeller og årgange til såvel privat og erhvervsleasing.