Tryg og sikker forsendelse af pakke

04 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du skal sende en pakke til eksempelvis en ven eller et familie medlem i den anden ende af landet er det en god idé at vælge et professionelt distributions selskab.

På den måde kan du være sikker på at din pakke når frem til tiden og uden skader. Og vælger du et af de større selskaber som for eksempel DHL, GLS, UPS, FedEx, PostNord, Bring, JetPack, DAO eller TNT vil du oven i købet kunne spore din pakke undervejs ved hjælp af et smart online tracking system.

Få den bedste og billige levering af pakker med DAO via pakke.dk

Pakke.dk har indgået et fordelagtigt samarbejde med den danske distributør virksomhed DAO. DAO er et dansk firma som oprindeligt beskæftigede sig med omdeling af aviser. Forkortelsen DAO står for Dansk Avis Omdeling, men den dag i dag er DAO blandt de mest kendte og anvendte operatører når det handler om forsendelse af pakker og breve – i privat såvel som i virksomheds regi.

Med DAO 365 kan du sende og modtage pakker alle årets 365 dage, til nogle af markdets billigste priser. DAO er kendt som en pålidelig og troværdig leverandør af forsendelses tjenester, især iden for Danmarks grænser. Står du således for at skulle sende en pakke på tværs af landet kan du med fordel vælge DAO som din forsendelses operatør – for de laveste priser og den hurtigste forsendelse.

Send pakker med DAO via pakke.dk

Du kan via den smarte pris beregner på pakke.dk finde frem til den billigste og hurtigste DAO forsendelse – og samtidig bestille denne her igennem. Det sparer dig for en masse tid og besvær i forbindelse med research på DAOs egen hjemmeside.

Hos pakke.dk får du en solid kundeservice uanset hvilken forsendelses type og model du vælger. Du kan læse mere om DAO på pakke.dk