Træt af pletterne? Få en gulvafslibning

30 September 2020
Camilla Skøtt

editorial

Går du hver dag rundt og irriterer dig over de mange pletter og ridser, der med tiden er kommet på dit trægulv? Så er der ikke andet for end at give det en gulvafslibning – og det behøver ikke at være dyrt.

Det er spild af god energi at gå rundt og være ærgerlig over ting, der kan ændres. Som for eksempel ridser og pletter på dit trægulv. Med en gulvafslibning er det hurtigt og let at komme til livs – det fortæller Gulvkanonen:

“En gulvafslibning kræver ikke andet af dig end at du flytter dine møbler, så gulvfolkene kan komme til. Og når vi først er i gang, så tager det ikke andet end en dags tid at slibe gulvene i en lejlighed eller et hus af nogenlunde almindelig størrelse – og du kan gå på det igen efter cirka 24 timer.”

Lyder det som noget for dig? Så skal du i gang med at indhente tilbud.

En gulvafslibning er ikke dyrt

Det behøver ikke at koste alverden at få slebet dine trægulve, lyder det fra Gulvkanonen:

“Som udgangspunkt koster det omkring 100 kroner per kvadratmeter, der skal slibes, og så kan der være faktorer, som hæver eller sænker prisen. For eksempel hvis du ønsker dig en efterbehandling, der er mere omfattende end normalt.”

Vil du kende den specifikke pris på arbejdet med dit trægulv, kan du med fordel indhente tilbud fra to-tre forskellige gulvfirmaer, og her lyder ét klart og tydeligt råd fra Gulvkanonen, som du med fordel kan have med i baghovedet:

“Husk, at prisen ikke i sig selv bør være afgørende for dit valg. Der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet, og hvis du får et tilbud, der er langt billigere end alle andre, så er det sandsynligvis, fordi kvaliteten er derefter – og det skal du være opmærksom på. Måske er det okay for dig, og så er det jo fint – bare du har taget stilling til det.”