Spæd til dine finanser med et kontant lån

06 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Kniber det med at få det hele til at hænge sammen i denne periode på grund af mange uforudsete udgifter? Så kan du overveje at optage et kontant lån.

Hvorfor låne penge for at styrke økonomien?

Måske tænker du at det at låne penge når man er trængt blot vil lede én ud på et skråplan. Medierne har travlt med at fodre os med historier om hvorledes hurtige forbrugslån, kviklån og kontantlån optaget online er den direkte vej til såvel luksusfælden som økonomisk ruin.

Men her skal du tænke på at disse historier som oftest har grund i dårlig planlægning. Det er klart at du ikke skal optage et online lån hvis du ved at du ikke kan betale det tilbage.

Et privatlån til forbrug er tiltænkt dig som egentlig har fint styr på din økonomi men som oplever en kortere tørke periode hvor det er vanskeligt at få pengene til at slå til. Det kan for eksempel være at du står med en bil der ikke vil starte eller en tand som er knækket netop som du har betalt alle regninger ved månedens begyndelse.

Her er et privatlån ganske på sin plads – i hver fald hvis du er i stand til at lægge en fornuftig plan for tilbagebetaling af dit lån. Det betyder at du skal tilrettelægge dit budget efter at der skal være plads til de månedlige afdrag.

Sørger du for at afstemme afdragenes størrelse med et realistisk budget vil det ikke være noget problem at betale dit online privatlån ud. Og så behøver det faktisk ikke at repræsentere et problem.

Hvor kan jeg optage privatlån online?

Hvis du således ønsker at give dine finanser en håndsrækning med et privatlån kan du ansøge om et sådant hos Ikano Bank. Klik ind på https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan og læs mere om online lån.