Slip misbruget med en effektiv alkoholbehandling

16 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du alkoholiker, og vil du gerne ud af din afhængighed? Så læs med i det følgende.

Hvad stiller jeg op med mit alkoholmisbrug?

Måske har du følt dig fristet til at kvitte din farlige vane på egen hånd. Dette kan dog ikke anbefales idet du med stor sandsynlighed blot vil genoptage denne allerede efter få dage, da abstinenserne er ganske uudholdelige. I stedet bør du opsøge et professionelt misbrugscenter med henblik på en ansigtsbehandling.

Hvor kan jeg få den bedste alkoholbehandling?

Hvis du er på udkig efter et misbrugscenter med særlig ekspertise inden for behandling af alkoholmisbrug kan du finde hvad du søger hos Behandlingscenter Stien.

alkoholbehandling

Behandlingscenter Stien er et af de mest velrenommerede danske misbrugscentre og kan præstere en høj succes rate når det gælder afvænning og behandling af afhængigheds betinget misbrug. Hos Behandlingscenter Stien kan du få tilbud om et fem uger langt behandlings forløb som indledes med afrusning efterfulgt at intensiv terapi, i grupper såvel som på individuelt tilrettelagt basis.

Formålet med dit ophold på centeret er at vænne dig af med substans misbruget én gang for alle. Gennem terapi sessionerne vil du blive bevidstgjort omkring din magtesløshed over for de afhængigheds skabende substanser, og få de rette værktøjer til at modstå fristelser i fremtiden. Du vil lære dig selv at kende fra en ny vinkel, og vil samtidig kunne lære at fremelske de ressourcer du skal bruge i forbindelse med genopbygning af din tilværelse.

Efter endt behandlings forløb vil du blive tilbudt opfølgende møder som har til formål at reducere risikoen fo tilbagefald. Og har du børn kan disse få lov at følge et sideløbende familie forløb som har til hensigt at hjælpe din familie med at bryde den onde cirkel.

Hvis du ønsker yderligere information omkring alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien kan du læse mere på hjemesiden https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/