Slå jer sammen til at få råd til mad ud af huset

04 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Forestil jer lige, at I er et kollektiv eller en masse mennesker på et kollegie eller bare på samme gang på kollegiet, hvor I snakker om at holde en havefest eller bare en større middag.

Her bliver tiden brugt på at finde på events at lave til den anledning, om det er lege, boldspil, brætspil, konkurrencer eller noget helt andet.

Man vil gerne have, at folk kommer hinanden ved, men man gider ikke bruge så meget tid på at lave mad, men der skal trods alt være noget mad, da den slags samler folk og opfordrer til samtale, når man sidder sammen og spiser eller går rundt og mødes med andre.

En måde at gøre det nemt på er ved at bestille mad ud af huset, for man behøver ikke være flere hundrede samlet eller et firma, før den løsning kan svare sig at benytte.

mad ud af huset

I får skam råd til mad ud af huset

Dog er det så klart, at hvis flere af jer er på overførelsesindkomster eller har problemer med økonomien, så er det måske en grund til, at der ellers er blevet foreslået, at man bare lavet en stor portion chili con carne, da det er nemt og billigt at lave.

Men det skal ikke afholde jer fra at benytte jer af muligheden med mad ud af huset, for hvis man bare slår sig sammen og eventuelt beder gæsterne om at lægge lidt mønt, så kan det sagtens løbe rundt, så man får råd til det.

Og er man heldig, så er der også rester, så man kan få noget at spise i de senere dage, så man på længere sigt måske endda sparer nogle penge.

Det er desuden en måde at udvide ens horisont ved at prøve nogle retter, andre har lavet, som man måske ikke kender så meget til.