Skal du male i hjemmet?

26 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Et frisk lag maling kan pifte ethvert rum op. Maling kan nemlig skabe en ny atmosfære og gøre et kedeligt rum mere livlig og interessant. At male dit hjem er et stort projekt, der kan være dyrt og tidskrævende. Men med de rette midler og fagfolk ved din side, så kan malerprojektet godt ende ud i at blive et godt resultat. Læs med i dette indlæg om hvad du skal købe, når du skal i gang med at male.

 

malerkanonen

 

Pensler

Det gode ved pensler er, at de findes i mange forskellige former og størrelser, hvilket gør dem til det mest alsidige malerværktøj. Det næstbedste ved pensler er, at de er billige. Dog skal du heller ikke købe dem for billige, da hårene kan falde af og mikse sig ind i malingen, som du lige har påført. Så find nogle gode pensler til dit malerprojekt.

 

Det rigtige maling

Du skal naturligvis også finde noget ordentligt maling. Og ikke desto mindre det rigtige af slagsen! Der er nemlig stor forskel på maling. Det, der umiddelbart ser ud til at være en god maling, kan vise sig at være en total katastrofe, når den skal tørre. Den eneste måde at finde ud af det på er ved at afprøve dem. Eller så skal du henvende dig til en professionel maler, der har stor erfaring med maling og ved hvad du skal bruge.

 

Andet udstyr

Du skal også sørge for at købe udstyr til når du skal male. Det er bl.a. noget godt malertape, der kan klistre godt, uden det tager malingen med sig. Du skal også bruge noget afdækning til dine møbler, så du ikke pludseligt står med maling på dine dyre møbler. Du kan også få brug for en malerbakke, hvor du kan hælde din maling over i. Så skal du ikke gå frem og tilbage efter maling hver gang.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/