Skal du finde et malerfirma?

20 december 2020
Camilla Skøtt

Står du overfor en omfattende renovering, eller drømmer du bare om at få frisket alle væggene op med en gang maling? Så har du brug for et malerfirma. Men hvordan finder du sådan et? Eller rettere… Hvordan finder du det rigtige?

De fleste kan finde ud af at skrive “malerfirma” på Google, og vupti – så er det bare at vælge. Men er det første altid det bedste? Ikke nødvendigvis, og du kan med fordel gøre dig en række overvejelser, når du leder efter det malerfirma, der skal varetage opgaven i dit hjem.

For det første bør du altid indhente tre forskellige tilbud, dernæst er det en god idé at tjekke anbefalinger og sidst men ikke mindst skal du mærke efter i maven – det skal nemlig føles rigtigt, hvis du skal invitere håndværkere indenfor i dit hjem.

Hvorfor tre tilbud?

Synes du, det lyder omfattende – og måske endda som spild af tid – at indhente tre forskellige tilbud hos tre forskellige malerfirmaer? Du vil med sikkerhed tanke os for det, når du finder ud af, hvor mange penge du kan spare, eller bliver styrket i tanken om, at der er et godt tilbud, du siger ja til.

Når du har indhentet dine tre tilbud, skal de sammenlignes. Hvor får du den bedste pris, og hvor for du de bedste materialer? Er der sammenhæng mellem pris og kvalitet? Skal du vente længe på hjælpen, eller kan maleren komme næsten med det samme? 

Når det er gjort, er du klar til næste skridt: Du skal tjekke anbefalinger. Enten på nettet eller hos venner og bekendte der kende de respektive virksomheder. Hvilke oplevelser har de haft, og kan de sige god for dem?

Sidst men ikke mindst skal du naturligvis mærke efter, om det er det rette valg for dig. Det er mange penge, der er på spil, og du skal kunne stole på den håndværker, der skal male dine vægge.