Skab luft i økonomien med et kassekredit lån

11 February 2020
Astrid Pedersen
Skab luft i økonomien med et kassekredit lån

Har du brug for lidt ekstra økonomisk kapital i en periode – måske i forbindelse med finansiering af en uventet regning? Så kan du overveje et kassekredit lån.

Hvad er et kassekredit lån?

Måske kender du til begrebet kassekredit fra banken. Her kan du få en kassekredit, hvilket betyder, at dit rådigheds beløb er større end det faktiske beløb på din konto. Du kan således overtrække din konto ind til en vis grænse – for eksempel 20.000 kroner eller 30.000 kroner – uden at din konto bliver lukket. Dette giver dig et lidt større økonomisk råderum, og en vis buffer til måneder hvor enderne ikke helt kan mødes.

På samme måde forholder det sig med et kassekredit lån. Hvis du ikke har mulighed for at forhandle med din bank, kan du via en anden låneudbyder få stillet et vist beløb til rådighed, som du selv vælger. De fleste banker og penge institutter, som er godkendt til at udstede kassekredit lån, tilbyder låne beløb på op til 50.000 kroner. Så hvis du har brug for lidt ekstra økonomisk head room i en periode, kan et kassekredit lån være en mulig løsning for dig.

Hvordan optager jeg et kassekredit lån?

Når du ønsker at få lidt flere penge mellem hænderne i en periode, kan du søge om et kassekredit lån hos en af de mange låneudbydere på hurtigudbetaling.dk. Samtlige banker og penge institutter, som du finder på den online låne portal hurtigudbetaling.dk, er godkendt af Finanstilsynet. Dette er din sikkerhed for, at dit lån ikke pludselig bliver meget dyrere end du havde regnet med da du optog det – hvis du altså vel at mærke sørger for at passe dine forpligtelser i forhold til afdraget på dit kassekredit lån.

Du kan læse meget mere om kassekredit lån og andre former for lån til hurtig udbetaling på hurtigudbetaling.dk