Skab et perfekt resultat med den rette plæneklipper

31 January 2021
Silje Hansen

editorial

En velholdt og smuk græsplæne er både guld værd for børnene, men også køn at se på. Det kommer dog ikke af sig selv. Da græsset løbende vokser, kræver det at det løbende blive slået, så du har en flot og pæn græsplæne. Det kræver både øjemål og hårdt arbejde for at få sin græsplæne til at se flottere ud end naboens. Det kræver derfor, at du tager dig god tid til at få slået græsset flere gange om året samtidig med at du har den rette plæneklipper til at udføre opgaven. 

Son handyman eller handywoman er du sikkert klar over, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, uanset hvad opgaven måtte være. Hvis ikke du har det rigtige udstyr til opgaven, kan du heller ikke få et flot resultat. Det samme gælder, når det kommer til din græsplæne. Derfor er kunsten at finde den rigtige plæneklipper.

Sådan finder du den bedste plæneklipper

Hvis du er i markedet for at finde en plæneklipper, vil du hurtigt opdage at der er mange at vælge imellem. Det skyldes, at der er mange meninger om, hvordan en plæneklipper skal fungerer og, hvad man arbejder bedst med. Derfor kan du vælge mellem manuelle, semi-automatiske og fuldautomatiske plæneklippere. 

Der er naturligvis forskel i priserne alt efter, hvilken plæneklipper du vælger. 

Kunsten er at vælge en plæneklipper som passer til dit temperament og størrelsen på din græsplæne. Hvis du har et græsareal mellem 500-1000 m2, så kan det være en fordel at vælge en semi-automatisk eller fuldautomatisk plæneklipper, da du ikke skal ligge så mange kræfter i arbejdet. Her kan du med fordel vælge en med en beholder, så du ikke efterfølgende skal samle det slået græs op. 

Hvilken plæneklipper skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken plæneklipper du skal vælge, kan du med fordel læse om de 5 bedste plæneklippere her hos https://husblog.dk/top-5-guide-til-de-mest-populaere-plaeneklippere/.