Sådan vælger du de rette gardiner til dit hjem

14 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Sådan vælger du de rette gardiner til dit hjem

Dine gardiner har stor betydning for, hvordan dit hjem kommer til at fungere. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge de rette. Dermed kan du skabe det look i dit hjem, som du ønsker, og få den afskærmning, du har brug for. 

Gardinerne skal jo netop både skærme mod lys og nysgerrige blikke, samtidig med at deres farve og look er med til at skabe stilen i dit hjem. Derfor bør du også tænke dig grundigt om, når du skal købe gardiner. 

Først og fremmest bør du tænke over, hvor tykke dine gardiner skal være. Vil du have lukket alt lyset ude, eller har du ikke noget imod, at der siver noget lys igennem dem?

Du bør også tænke på, hvordan de skal være i forhold til dine vinduer. Gardiner, der hænger ned foran en del af vinduerne, når de er trukket fra, tager en del af lyset. Ved at vælge nogle, der hænger langs med væggen, får du altså mere lys. 

En god måde for dig at få hjælp til at finde de rette gardin er ved, at du bestiller en gardinbus. Der er flere firmaer, der tilbyder sådan en service, hvor de sender en person ud, der kan hjælpe dig med at måle op og vise en række forskellige stofprøver på forskellige former for gardiner. Dermed kan du nemt finde frem til den rette. 

Med gardinbussen er det muligt for dig at få syet gardiner på mål – uden at du selv behøver at måle op til dem. Det er virkelig smart for dig, da gardinerne så passer perfekt ind, og du for eksempel undgår problemet med, at de hænger ind foran en del af vinduet, når de er trukket fra. 

Sælgeren i gardinbussen kan vise dig en række forskellige former for stof, og når bussen er hjemme hos dig, kan du nemt finde ud af, hvilken der vil passe ind. 

Få mere information på https://forslagtilhjemmet.dk/