Sådan får du din cap med dig hjemmefra

08 February 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Man skulle tro, at når man med omhu havde sig en cap eller flere fra https://high5shop.se/collections/flexfit-caps , som er et fremragende sted at købe kvalitetscaps fra, så ville man også sørge for at gå med dem så ofte som muligt.

Men det sker bare så tit, at man møder på arbejde eller i skole, og så er der nogle, som der spørger en, hvor den nye cap er, som man har købt.

Så dunker man sig næsten i panden over, at man kunne glemme den, for man havde sådan glædet sig til at få den.

Det skal jo stadig lige blive lidt til en vane at gå med den cap, især hvis man ikke har gået med cap før, og man så lige skal vænne sig til følelsen.

Selv hvis man plejer at gå med cap, så kan en ny godt føles meget anderledes, så man lige skal have en ny føling med, hvordan det er.

caps

Du får taget den cap med dig hver dag

Man skal så sørge for at gøre det til en vane, men hvis man er et den stressede type, når man skal ud af døren, så kan man nemt komme til at glemme selv de vigtigste ting.

Man er sådan set tæt på tit at forlade hjemmet uden at have bukser på, og ens nærmeste siger da også, at hvis man ikke havde hovedet skruet på, så ville man også glemme det.

Så man er nødt til at sørge for, at det hurtigt bliver en indgroet vane, at man får taget den cap på, så man nemmere kan bemærke det, hvis man forlader hjemmet uden, fordi der er koldt på toppen.

Derfor skal man næsten sørge for, at cappen hænger tæt på dér, hvor man tager ens tøj på, at det bliver en del af ens morgenrutine, eller at man som løsning hænger den på døren ud til gaden, så man ikke kan undgå at se den, når man går hjemmefra.