Sådan bruger du Sharepoint

13 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Det kan være sjovt at kaste sig ud i at lære nyt. Når man lærer nyt aktiverer man hjernen, man får informationer man kan udnytte i fremtiden, og man højner højst sandsynligt muligheden for en lønforhøjelse, eller chancen for det job man længe har villet have. I dette indlæg vil du blive klogere på SharePoint, og på hvilken måde du kan komme i gang med din læring.

Start med SharePoint i dag

Det kan være svært at tage springet, og kaste sig ud i at prøve noget nyt. Men når man først har taget springet, så ser man sig typisk ikke tilbage. Der er mange måder du kan gå til opgaven, og lære noget om SharePoint, uden at presse dig selv ud, hvor du ikke synes det er rart!

Det sværeste når man vil lære noget nyt er altså ofte at kaste sig ud i det. Men hvis du udtænker en plan over, hvilke ting du gerne vil lære, på hvilken måde du vil gøre det, og hvad du vil bruge din nye information til. Så står du lige pludseligt på den anden side med en værktøjskasse fyldt med ny viden, som med garanti kan bruges!

Find en guide online

Hvis du gerne vil vide mere om SharePoint, er der adskillige måder du kan kaste dig ud i det. Du kan søge online, efter nogle guides til, hvordan du kommer i gang. Alternativt kan du springe ud i at prøve dig frem, og se hvordan det går, eller du kan gå på videosiden YouTube, hvor du helt garanteret kan finde viden om SharePoint. På YouTube er der en masse kloge mennesker, som har taget sig tid til at filme imens de forklarer, hvordan man kan arbejde med området.

Hvis du ikke vil give det et skud det på nettet, kan du tage et SharePoint kursus københavn, eller undersøge om der er kurser nær dig. Den store forskel på et kursus og guides på nettet er, at på et kursus hvor du møder op har du en direkte underviser, som kan assistere dig i forløbet. Hvilket vi helt holdent kan forstå, hvis det er din foretrukne løsning!

Husk at have det sjovt i processen!