Sådan bortforklarer du din elskers vibrator æg

22 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man bliver nogle gange fanget af ens følelser, og derfor kan ens elsker måske komme til at tage noget sexlegetøj med til ens affære-samvær hjemme hos en, selvom man havde lavet en oral aftale om, at man ikke ville bruge sexlegetøj under sidespringet.

Der går nemlig rigeligt tid med at vaske sengetøj, tage bad, gøre lettere rent, uden det virker suspekt, og lufte ud, så der ikke er spor efter, at man har haft besøg af sådan et sidespring.

Men ens affære siger, at det ikke er noget omfangsrigt og stort og larmende sexlegetøj. Der er faktisk tale om et lille vibrator æg.

Det er lille, diskret, fylder ikke så meget, siger ingen brusende lyde og er lige til at pakke væk hurtigt igen. Så nu I siden er fanget i hinandens følelsers vold, og din partner måske er væk for weekenden, så accepterer du det, da du har god tid til at slette alle spor efterfølgende.

Så sker der selvfølgelig det, der bare ikke måtte ske, selvom I sammen forsøgte at gøre rent, indtil du selv tog over, så man ikke kunne dufte affæren eller se spor af det: I får glemt det lille vibrator æg, der forpupper sig i soveværelset eller det andet sted, hvor I var sammen.

Da din partner kommer hjem, går der ikke mange dage, før det bliver fundet.

Her skal du have en forklaring parat, men husk, at de bedste forklaringer ikke er de mest detaljerede, og skjul dine spor af at være blevet taget med hånden i kagekrukken.

Hvis vedkommende ved, hvad der er tale om med et virabtor æg, så forklar partneren, at det var en test model for at se, om den ville passe ind derhjemme, og som I kunne prøve sammen, inden I købte den rigtige sammen.

Kender vedkommende ikke til den, kan du sige, at det er et massageapparat – husk i så fald at gøre den (ekstra) godt ren.