Professionel gulvafslibning i Assens ved erfaren fagperson

28 March 2019
Astrid Pedersen

editorial

Flotte og skinnende trægulve, som både er smukke at se på og behagelige at betræde, kommer ikke af sig selv. Disse gulve er resultatet af en grundig og professionel behandling som opfølgning på en gulvafslibning, samt efterfølgende grundig og omsorgsfuld pleje og vedligeholdelse af træværket.

Måske har du haft fornøjelsen af at eje en bolig med et sæbe behandlet gulv, og er derfor i stand til at skrive under på, at netop denne type trægulv er ekstra og særligt pleje- og vedligeholdelseskrævende. Man skal mindst én gang om ugen vaske sit sæbe behandlede gulv med en særlig sæbe, som plejer træværket samtidig med at det yder en vis beskyttelse. Et sæbe behandlet gulv, som er behørigt passet og plejet, vil have en silkemat overflade, som virker afvisende på væske og smuds.

Er gulvet der imod slidt som følge af manglende pleje og vedligeholdelse, vil dette fremgå meget tydeligt. Nedtrådt snavs og støv vil kunne indlejre sig i træværkets overflade, og vil ikke kunne vaskes bort. Solens skarpe UV lys vil falme og udtørre træværket, så det kommer til at antage en grim, gullig kulør – en tone, som vil stå i stærk kontrast til den raffinerede, hvidlige nuance, som sæbe behandlingen har tilført træværket. Og spildte væsker vil suges op af gulvets fibre, således at der hurtigt opstår grimme skjolder.

Få dit lækre trægulv tilbage med en gulvafslibning

Du kan godt opgive at få dit sæbe behandlede trægulv til at fremstå pænt og rent, når først det har nået så langt i slitage processen. Støv og pletter vil sidde fast – de lader sig ikke fjerne ved gulvvask. Hvis du gerne vil have det lyse look tilbage i dit trægulv, bør du få fat på en professionel gulvmand – dit gulv kan nemlig højst sandsynligt reddes med en gulvafslibning. Læs mere på https://gkservice.dk/gulvafslibning-assens/