Primagaz – din forhandler af LPG

30 January 2023
Camilla Sørensen

LPG (flydende gas) bliver et stadig mere populært brændstof for virksomheder på grund af dets effektivitet, omkostningseffektivitet og lave miljøpåvirkning. LPG kan anvendes til en række forskellige formål som f.eks. opvarmning, produktion af varmt vand, madlavning og meget mere. LPG har mange fordele i forhold til traditionelle brændstoffer som f.eks. fyringsolie:

For det første er LPG langt mere effektivt end fyringsolie. LPG producerer mere energi pr. forbrugt enhed, hvilket betyder, at du får den samme mængde varme med mindre LPG end med fyringsolie. Det betyder også, at LPG kræver færre lagertanke, hvilket fører til en reduktion af omkostningerne i forbindelse med installation og vedligeholdelse af dit LPG-system.

Desuden; LPG er meget renere at brænde end fyringsolie. LPG producerer færre skadelige emissioner, hvilket gør det til et bedre valg for virksomheder, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk og bidrage til at beskytte miljøet. LPG har også et lavere svovlindhold end fyringsolie, hvilket betyder, at LPG ikke skaber ubehagelige lugte eller korroderer dit udstyr med tiden.

 

primagaz

 

Mange fordele ved LPG

Generelt set har LPG mange fordele i forhold til traditionelle brændstoffer som f.eks. fyringsolie. Dens effektivitet, omkostningseffektivitet og lave miljøpåvirkning gør LPG til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at spare penge og samtidig reducere deres miljøpåvirkning. Hvis du vil vide mere om LPG, og hvordan det kan gavne din virksomhed, kan du kontakte Primagaz i dag!

Primagaz er en LPG-leverandør, der leverer LPG til virksomheder i hele Danmark. De leverer skræddersyede LPG-løsninger og kan hjælpe dig med at finde den mest omkostningseffektive LPG-pakke til din virksomhed.

Deres team af eksperter står klar til at besvare alle dine spørgsmål, lige fra hvordan LPG fungerer til hvilken type LPG-tank der passer bedst til dine behov. Kontakt dem i dag for at få mere at vide om, hvordan LPG kan gavne din virksomhed – du vil ikke fortryde det!