Plakater med tekst er gode for mange ting

07 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan nogle plakater med tekst kan hjælpe og være gavnlige for mange ting, for det handler jo om, hvad man vil bruge dem til.

Man kan helt lavpraktisk bruge dem til børn, der er i den alder, hvor de er ved at lære at læse, så man kan have nogle billeder sammen med nogle ord, så børnene kan sætte disse sammen og lære at stave og afkode ord for, hvad de står for.

Der findes plakater med tekst til forskellige børns aldre, så de passer til den slags.

Men plakater med tekst er også blevet ret så populære i den senere tid, hvor man kan henvise til dem, som der har citater fra film, kendte ordsprog eller andet, og den slags er en hel verden i sig selv at navigere i, og der er mange, der udbyder den slags.

plakater med tekst

Så er der endnu flere plakater med tekst

Der findes også de mere kunstneriske af plakater med tekst, hvor man har sat nogle ord og sætninger ind på kryds og tværs enten i sort/hvid eller i farver, hvor det kan være mere eller mindre svært at læse som en collage, eller hvor man skal tæt på og dreje hovedet for at læse, hvad der står.

Så har man også den slags plakater, hvor man har motiverende citater og udtalelser, som der skal være med til at give en mod i hverdagen.

Hvis man er smart, så udskifter man den slags med jævne mellemrum eller hænger dem op andre steder, så man ikke vænner sig for meget til, hvad der står, så man glemmer budskabet.

Endelig er sådan nogle plakater også gode til at være gode samtaleemner derhjemme, til når man har gæster på besøg, så man har noget, der kan være med til at bryde isen, så man kan begynde at tale bedre sammen.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/