Mundbind 3 lags til billige priser

26 June 2020
Astrid Pedersen

Når smitte med forkølelse, influenza eller bakterie infektioner i hals eller lunger i højere grad spredes om vinteren, skyldes det først og fremmest at vi har en tendens til at stuve os sammen i busser og tog samt dårligt ventilerede kontorer. Og så at syge mennesker går rundt uden mundbind, og på den måde udsætter andre for smitte.

Hvor kan jeg finde moderne engangs mundbind billigt?

Hvis du leder efter et sted hvor du kan købe mundbind mod smitte, kan du med fordel tjekke Testsmart.

Testsmart er en webshop som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til salg af diverse apoteker varer, her under diverse tests til hjemmebrug og så de smarte engangs mundbind. Når du køber engangs mundbind hos Testsmart er du således garanteret et produkt i høj kvalitet.

Mundbind fra Testsmart er CE mærket efter standarden som hedder EN 14683:2019. Dette betyder, at de mundbind som sælges i Testsmarts online shop er godkendt som medicinsk udstyr og dermed identiske med de mundbind du finder på hospitaler og andre institutioner i sundhedsvæsenet. Dette er en stor fordel når det handler om at beskytte andre mennesker mod smitte.

De mundbind du anvender når du bevæger dig i det offentlige rum mens du selv er smittet skal slutte tæt til ansigtet og samtidig have en høj filtrerings kapacitet. Opfylder mundbind disse krav kan det nemlig effektivt bremse den sky af små spyt dråber som slynges ud fra dit svælg og din næse når du nyser eller blot hoster. På den måde kan du med et mundbind bryde smittekæden og være med til at sænke smittetrykket i samfundet.

De lette og behagelige tre lags mundbind fra Testsmart har samtidig en lav vejrtræknings modstand hvilket betyder at du sagtens vil kunne ånde igennem det effektive mundbind. Du kan finde mundbind 3 lags til personlig anvendelse i den online shop på Testsmart.dk