Mobil covers beskytter din telefon mod ødelæggelse

11 December 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers beskytter din telefon mod ødelæggelse

Du ved det sikker udmærket godt: Din nyindkøbte smartphone er ikke videre godt tjent med at ligge og rasle rundt i din taske eller i din lomme sammen med nøgler, kuglepenne, og andre spidse genstande. Især ikke, hvis den er helt og aldeles ubeskyttet. Når den så alligevel får lov at gøre det, er det fordi du ikke bryder dig om at skulle ødelægge dens smukke og slanke profil med et klodset og grimt cover, eller et utjekket etui.

Men hvis der er én ting, som ødelægger en smartphones udseende, er det det slid, for hvilket den udsættes, når den får lov at ligge ubeskyttet i din taske. En helt anden ting er den totale ødelæggelse, som den risikerer, skulle den beslutte sig for at tage turen fra lommen eller tasken og lige durk i asfalten eller fortovs flisen. Dét slipper de færreste moderne smartphones fra med hverken udseendet eller livet i behold.

Undgå ødelæggelse af din smartphone – beskyt den med et billigt mobil cover

Et splintret front display på en dyr mobil telefon er et sørgeligt syn. Og det kan hurtigt gå hen og blive en dyr affære at få det fine front glas skiftet – især hvis du ønsker det originale glas, og reparationen udført på et autoriseret værksted. Hvis du er rigtig uheldig, er det dog ikke kun frontglasset, som smadres.

Den sarte elektronik, som er grundlaget for alle de smarte features og grundlæggende funktioner i din smartphone – såvel mikrofon og højttaler som kamera – er kun beskyttet af det spinkle chassis, som ikke ligefrem er sindbilledet på robusthed. Derfor er det nødvendigt, at du giver din telefon ekstra beskyttelse – i form af enten et mobil cover eller et etui.

Hos lux-case.dk kan du købe covers, etuier til smartphones og andet mobil tilbehør online. Se det store udvalg af billige covers på lux-case.dk