Med den rette plæneklipper kan du lettere holde din græsplæne

31 January 2021
Silje Hansen

editorial

Hvem drømmer ikke om at have en pænere og bedre velholdt græsplæne end sin nabo? En smuk græsplæne der er helt lige, velholdt og oplagt til at børnene kan løbe rundt og lege på. Det kommer dog ikke af sig selv, da græsset hele tiden vokser, kræver det at du løbende klipper og vedligeholder det i løbet af året. Her er det vigtigt, at græsset bliver slået korrekt og ikke for kort, så der danner sig gule pletter på græsplænen. 

Som de fleste nok kan nikke genkendende til, så er et godt værktøj også alfa omega, for at få et perfekt resultat. Det er ikke en undtagelse, når det kommer til at slå dit græs. Med den rette plæneklipper kan du få et smukt resultat hver gang. Kunsten er bare at finde den rigtige plæneklipper til dit behov, så du også får en god oplevelse med det hver gang. 

 

Vælg den rette plæneklipper til dit behov

Når du er i markedet for at finde en plæneklipper, vil du hurtigt opdage at der er mange modeller og varianter at vælge imellem. Her er der naturligvis også forskel i prisen alt efter, hvilken plæneklipper du vælger. Det er dermed en fordel at overveje, hvad der passer til dit behov. Hvis du har en have på et areal mellem 500-1000 m2, behøver du ikke vælge den største plæneklipper, men kan nøjes med en mellemstor plæneklipper for at få det optimale ud af dit arbejde.

Hvi du derimod har et større græsareal eller en mark der skal klippes, kan du få gavn af en plæneklipper som havetraktor. Dermed har du en stor motor til at komme rundt på marken med samt en stor beholder til at samle resterne med. 

Bliv klogere på hvilken plæneklipper du skal vælge

Vil du vide mere om dine muligheder, kan du hos husblog.dk læse om de 5 bedste og mest populære plæneklippere.