Maler i Frederiksværk – Din garanti for kvalitetshåndværk

14 June 2020
Athene Eriksen

editorial

Maler i Frederiksværk – Service og håndværk

Har du en maleropgave, som du ønsker håndteret af ambitiøse professionelle, med mange års erfaring? Så er det præcis hvad vi kan tilbyde dig. Vi tilbyder malerservice af højeste kaliber, i Frederiksværk og de omkringliggende områder. Vores medarbejdere møder hver eneste dag, med et smil og gåpåmod, for at give dig den service du fortjener. Vi vil sikre os, at du modtager kvalitetshåndværk i verdensklasse. Vores fornemmeste opgave er at sørge for din tilfredsstillese, med den udførte opgave. Vi lægger en ære i at udføre det grundige stykke arbejde, vi selv ville forvente i vores egne hjem og derfor har vi en tilfredshedsgaranti. 

Denne inkluderer 3 års garanti, på det pågældende arbejde og garanterer at du ikke betaler, før du godkendt resultatet af dette. Vores ønske er at alle vores kunder er glade, når vi forlader jeres hjem, fordi I modtaget en formidabel, professionel service. Vores ansatte er eksperter indenfor området og derfor tøver vi ikke med at give denne garanti. Fordi det er vores højeste prioritet, er at overskride alle dine ønsker og forventninger. 

Vi arbejder både med boligselskaber og private kunder, så uanset om det er din lejlighed, dit hus, din kolonihave eller din terasse som trænger til en kærlig hånd, leverer vi resultater. Det er altid anbefalelsesværdigt at kontakte professionelle, som har den fornødne viden, til at udføre denne slags opgaver. Vi differentierer ikke imellem store eller små opgaver, men garanterer et grundigt stykke arbejde, uanset opgavens karakter. Det er vores fornøjelse, at kunne bidrage til en forbedring af din hverdag, som din glæde også bidrager til vores. 

Har du nogen spørgsmål omkring tid, pris eller andet, til udførelsen af din maleropgave, så hold endelig ikke igen med at kontakte os. Så vil en af vores kollegaer kunne give dig et helt specifikt tilbud, som er skræddersyet netop til dig. 

Hvis du vil vide mere omkring det arbejde vi udfører, kig da med på vores hjemmeside: https://malerkanonen.dk/maler-frederiksvaerk/