Måltidskasser – sund og velsmagende mad hver aften

04 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Ville du ønske at du havde mere tid i hverdagen til andet end at købe ind og lave mad efter fyraften? Så skulle du overveje at tegne abonnement på en måltidskasse. Det er nemt, billigt og hurtigt – og du vil kunne servere lækker og sund mad hver aften.

Bestil Kokkens Måltidskasse – det vil du ikke fortryde

Hvis du er på udkig efter en måltidskasse som imødekommer børnefamiliens behov for varieret og sund kost i hverdagen er måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad et godt bud. Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige typer måltidskasser, nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse.

Kokkens Familiekasse er en rigtig god all round måltidskasse indeholdende råvarer i form af svinekød, oksekød, fisk og fjerkræ i bedste økologiske kvalitet samt selvfølgelig friske grøntsager, rodfrugter, bælgfrugter bladgrønt og andet grønt. Med Kokkens Familiekasse kan du tilberede sunde og nærende aftensmåltider til hele familien hver aften tre til fire dage om ugen.

image

Ønsker du og din familie at leve lidt grønnere i hverdagen med for eksempel tre eller fire vegetar dage om ugen kan du med stor fordel vælge Kokkens Grønne Kasse. I Kokkens Grønne Kasse finder du udelukkende vegetariske og veganske produkter.

Du vil med Kokkens Grønne Kasse nemt kunne tilberede spændende og inspirerende – og frem for alt velsmagende – vegetariske måltider som hele familien vil nyde at sætte tænderne i.

Uanset om du vælger Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse vil du finde at du kommer til at spare meget tid i hverdagen. Dette gælder såvel de daglige indkøb som selve madlavningen.

Meget af tilbehøret til de enkelte retter i en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er lavet på forhånd så du ikke skal bøvle med det. Og de lækre retter er så nemme og hurtige at tilberede at ungerne sagtens kan være med i køkkenet.

Tegn abonnement på Kokkens Måltidskasse via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk