Luk mere lys ind gennem din terrassedør

17 October 2021
Mette Nielsen

Hvorfor ikke udnytte til fulde, at du har en terrasse fyldt med lys – sæt stor dobbelt terrassedøre i fra dit hus ud til din terrasse og lad lyset strømme ind, samtidig med at du gør det nemt for dig selv at gå ud på terrassen og nyde udelivet.

En terrasse er en skøn forlængelse af din bolig. Den er det ekstra rum, du sætter pris på om sommeren, når solen skinner og ungerne løber omkring og leger i haven. I de mere mørke måneder er det din plateau ud til naturen og haven, det lille sted hvor du kan suge lidt sollys til dig og stadig være tæt på din bolig.

En terrasse er guld værd, og derfor skal du udnytte, at du har den – både når du er ude på den, men også når du sidder indenfor og kigger ud.

Gør det nemt at komme ud

Men hvordan udnytter du så bedst det?

Jo, det gør du ved at gøre det nemt for dig selv og resten af din familie at komme ud på terrassen. Gem den ikke væk bag murerne på dit hus, åben i stedet op – det er der flere fordele ved.

Start med at sætte en stor dobbelt terrassedøre i den væg, der går ud til terrassen. Den skal naturligvis være i en stil, som passer til huset, og størrelsen skal også passe til resten af boligen. Men med en stor dør gør du det nemt og sågar mere attraktivt lige at åbne døren og enten gå ud på terrassen, eller blot sidde indenfor med åben dør og nyde naturen udenfor.

En af de åbenlyse fordele ved en stor dør fra huset ud til terrassen er samtidig, at du får mere sollys ind i din bolig. Du lukker mere af naturen indenfor, og i de mørke måneder kan det være noget af det, der holder dit humør oppe, når solen kigger ind, og du kan kigge ud på din have og vejret. 

Lad dig inspirere lige her:

https://klarvinduer.dk/dore/dobbelt-terrassedor