Lav små og lette kunstinstallationer i dit hjem

20 January 2020
Frederik Mikkelsen
Lav små og lette kunstinstallationer i dit hjem

Der er i dag mange, der godt kan lide de lidt mere finurlige påfund, der kan være med til at pryde i deres hjem. Derfor er det især posters, der vinder frem i dag, idet de kan vise alt fra et komisk citat til et skørt kunstværk – og bedst af alt, så er det også let at udskifte. Derfor kan man ombestemme sig, når man har lyst til det. Det er dog ikke alle, der har så store hvide flader, at de kan boltre sig med de ofte lidt større plakater, som der omfatter posters, og derfor findes der heldigvis en anden og også ganske populær løsning.

Pryd dit hjem med stickers

Her er der tale om de mange forskellige stickers, som man kan pryde sit hjem med. Disse kan ofte findes i hobetal online, og derfor er der med sikkerhed nogle modeller, der kan være med til at pryde dit hjem. Og du kan også bruge dem et væld af steder. Prøv dig for eksempel frem med små mærkater der fortæller, hvad en stikkontakt gør eller placer dem de mest mærkværdige steder, så de virkelig vil skabe forundring. På den måde skaber du nogle små og ganske specielle kunstinstallationer i dit hjem.

Brug din kreativitet

Du kan også gøre det i større grad og bruge nogle smukke stickers til at skabe et abstrakt, sjovt eller specielt kunstværk i dit hjem. Her skal du blot være lidt kreativ og sætte dem sammen, som du lyster, og så vil du straks se, hvordan der åbner sig en sjov verden for dig af masser af muligheder. Og her er der heldigvis også tale om en af de billigere kunstinstallationer, som du kan lave i dit hjem, hvorfor det er noget, som du kan udskifte, forny og hygge dig med op til flere gange uden, at det kommer til at udgøre en betydelig udgift for dig.