Lad lokal gulvmand hjælpe dig med gulvafslibning i Valby

03 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være nogle år siden at din bolig sidst blev renoveret? Så er det sandsynligvis ved at være på tide. For at holde en bolig pæn og nydelig er det nødvendigt med jævne mellemrum at sørge for at vægge, lofter og indvendigt træværk friskes op. Og ved samme lejlighed kan du lige så godt give gulvene en ordentlig tur.

Hvordan får jeg mine trægulve pæne og skinnende igen?

Dine trægulve bliver nemlig med tiden slidte og triste i voerfladen. Det kan godt være at du ikke selv har lagt mærke til dette. Slitagen vil nemlig typisk foregå hen over et par års forløb. Især de sæbe behandlede trægulve vil udvise tydelige tegn på slid og forfald. Og dem vil du kunne se hvis du flytter sofaen eller trækker tæppet lidt til side.

Der hvor gulvet har været beskyttet af tæppet eller af sofaen vil det stadig fremstå fint og ensartet i overfladen, næsten lige som efter sin seneste behandling. Du vil tydeligt se kontrasten til den falmede, ridsede og plettede overflade som præger gulvet der hvor det har været udsat for såvel familiens føder som for solens falmende stråler og spildte væsker.

I et sæbe behandlet trægulv vil disse tegn på slitage fremstå særligt tydeligt idet de vil stå i skærende kontrast til den smukke lyse overflade som er kendetegnende for denne gulv type. Ønsker du denne overflade tilbage på hele gulvet bør du således tænke en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling ind i dine renoverings planer.

Få hjælp til gulvafslibning i Valby hos din lokale gulvmand

Du bør altid overlade arbejdet med afslibning af gulve til en professionel gulvsliber. Han vil have de stærkeste forudsætninger for at opnå det smukkeste og mest holdbare resultat. Du kan altid få et skarpt tilbud på en grundig gulvafslibning hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk