Lad en vicevært forestå rengøring og vedligeholdelse af din ejendom

09 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Administrerer du en ejendom, som anvendes til beboelse, for eksempel som formand for en andels- eller ejerforening – og har I ikke en fast aftale med et ejendomsservice eller en vicevært? Så bør du overveje at kontakte et ejendomsservice med henblik på en vicevært ordning.

Hvorfor skal jeg hyre en vicevært?

Måske mener du ikke at ejendommens størrelse eller bygningens behov retfærdiggør ansættelse af en vicevært på fuld tid. Men det behøves faktisk heller ikke. I langt de fleste tilfælde kan du fint nøjes med en vicevært ordning gennem et ejendomsservice selskab. Din vicevært ordning vil i så tilfælde bygge på en aftale som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer, og selvfølgelig ejendommens disposition.

På den måde kan du få en vicevært tilknyttet uden selv at skulle ansætte vedkommende – og kun i det omfang det er nødvendigt. En vicevært kan således tage sig af flere ejendomme i et begrænset antal timer per ejendom. Og du betaler kun for de timer han eller hun bruger på din.

Hvad kan en vicevært tilbyde?

En vicevært forestår løsning af alle opgaver som hidrører fra den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommen. Du kan for eksempel få din vicevært til at varetage den ugentlige trappevask og vinduespolering i ejendommens opgange. Viceværten sørger også for at diverse mindre reparationer bliver udført, og at der tilkaldes håndværkere til de større af slagsen.

Din vicevært vil have god kontakt til autoriserede fagpersoner i området som hurtigt kan rykke ud ved strømsvigt, sprængte vandrør, tilstoppede faldstammer og lignende akut opståede problemer. Og endelige forestår viceværten den obligatoriske snerydning samt grusning eller saltning af fælles arealer og fortovet foran bygningen, således at foreningen undgår bøder eller sags anlæg.

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan du altid få et godt tilbud på en vicevært ordning til din ejendom – læs mere på https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/.