Lad en lokal maler hjælpe dig med istandsættelsen af din nye bolig

11 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du lige erhvervet dig et hus eller en lejlighed – og klør det i fingrene efter at komme i gang med istandsættelsen? Så bør du slå bremserne i og overveje om ikke du burde alliere dig med et hold professionelle håndværkere. Du har nemlig en unik chance for at få gennemrenoveret boligen forud for indflytning.

Når først alle møbler, tæpper og øvrigt indbo er på plads i stuer og værelser, kan det godt være opad bakke at skulle afse tid – og opbyde det nødvendige overskud – til at sætte i stand. Og med dygtige fagfolk på sagen vil din nye bolig hurtigt blive indflytningsklar.

Hvor finder jeg et kompetent malerfirma i Dragør?

Er din nye bolig beliggende i det skønne Dragør, bør du vælge et malerfirma i nærheden til at varetage den indvendige maling. I Dragør vil du kunne få professionel hjælp til dit malerarbejde gennem den landsdækkende virksomhed Malerkanonen, som har afdelinger og samarbejdspartnere i umiddelbar nærhed af din nye bopæl. Malerkanonen kan, i kraft af sin størrelse og udbredelse, tilbyde professionelt udført malerarbejde til nogle af markedets laveste priser.

Som malerfirma har Malerkanonen nemlig adgang til gode stordrift fordele i kraft af stærke rabatter på indkøb af udstyr og materialer til maling af private boliger. Du vil nærmest ikke selv kunne udføre dit malerarbejde billigere – og i hvert fald ikke med et nær så lækkert resultat. Malerkanonen samarbejder nemlig kun med de dygtigste faglærte håndværkere, som sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført malerarbejde, som du kan have glæde af i mange år. Og så slipper du selv for besværet med at skulle løse de slidsomme opgaver, som knytter sig til malerarbejde.

Hvis du ønsker et tilbud på malerarbejde hos dit lokale malerfirma, kan du altid indhente dette via Malerkanonen. Læs mere, og kontakt dit lokale malerfirma, på Malerkanonen.dk