Lad en faglært maler forestå opsætning af filt

20 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Trænger dine vægge til en opfriskning? Så bør du overveje at lade et malerfirma forestå en grundig indvendig maling af hele boligen – eventuel inklusive opsætning af filt.

Hvornår er opsætning af filt relevant?

Når pudset på dine vægge har revner, som kan risikere at slå igennem malingen hvis du maler direkte derpå, kan det være nødvendigt at sætte filt op hvis du ønsker et ensartet resultat. Især i bygninger af lidt ældre dato, som måske har sætnings skader i murene (eller risikerer at få det) er opsætning af filt en rigtig god idé.

Det stærke filt, som består af meget tynde, sammenvævede tråde af mikrofiber, kan nemlig ikke blot dække over eksisterende revner. Det formår faktisk også at ”holde sammen” på pudset, således at det ikke risikerer at revne ved yderligere sætning. På den måde undgår du skæmmende revner i den fine nye maling på dine vægge. Samtidig danner filten også en glimrende base for malingen, som binder perfekt til det porøse filt – og du får et smukt og ensartet resultat, som holder i mange år.

Hvem kan hjælpe med opsætning af filt?

Opsætning af filt er en relativt omstændelige procedure – og hvis resultatet skal blive pænt, er det en god idé at overlade opgaven til faglærte håndværkere. Dit lokale malerfirma kan helt sikkert kunne være behjælpelig med opsætning af filt i forbindelse med malerarbejde. Uanset hvor i landet du bor, vil du kunne finde en lokal afdeling af Malerkanonen i nærheden af din bopæl. Når du vælger at lade Malerkanonen forestå opsætning af filt, er du garanteret et flot resultat. Malerkanonen malere er nemlig kendt for ikke at gå på kompromis med den høje kvalitet i det udførte malerarbejde. Og så slipper du for selv at skulle udføre det slidsomme og tidskrævende arbejde. Du kan få et godt tilbud på malerarbejde på Malerkanonen.dk