Køb brygudstyr fra Albryg til dit nye hjemmebryggeri

25 May 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Danmark har igennem de seneste årtier udviklet sig til et sandt mekka for øl entusiaster. Supermarkedernes hylder formelig bugner af spændende øl fra de mange større og mindre bryghuse rundt omkring i landet, som samtidig forsyner lokale restauranter, barer og cafeer med nyskabende øl typer i alverdens forskellige smags varianter.

Med de mange mikro bryggerier som popper op over hele Danmark føjes endnu flere forskellige øl typer til markedet hvert eneste år. Selv for den mest garvede øl aficionado er det vanskeligt at følge med. Og som noget nyt er det nu med det rette brygudstyr muligt at brygge sin helt egen øl hjemme i privaten.

Hvordan kommer jeg bedst i gang som hjemmebrygger?

Hvis du længe har gået rundt med en lille amatør brygmester i maven er det faktisk bare at tage springet. Der er ingen der siger at ølbrygning som hobby behøver at koste dig en mindre formue.

Faktisk kan du formedelst ganske få tusind kroner komme rigtig godt ud over stepperne med denne nye hobby. Og du behøver heller ikke at bruge oceaner af tid på projektet. Ølbrygning er en hobby som er utroligt nem at have med at gøre.

Det er ikke nødvendigt med et stort forkromet bryganlæg som koster en bondegård og som optager tilsvarende plads. Et begynder sæt fra Albryg indeholder alt hvad du skal bruge i begyndelsen af din karriere som hjemmebrygger, og kan samtidig fint stå under dit køkkenbord og hygge sig mens de gyldne velsmagende dråber brygger færdig.

Anvender du dit begynder sæt sammen med et All Grain Kit, som indeholder alle de nødvendige ingredienser til ølbrygning, kan denne faktisk ikke slå fejl. Og så vil du kunne stille hjemmebrygget øl på bordet til alle sommerens fester.

Du kan finde såvel dit begynder sæt som dine All Grain Kits i den online shop på albryg.dk.