Kan man mon male fliser i brusekabine?

04 October 2021
admin

editorial

Der findes ingen dumme spørgsmål

Nogle gange overvejer man, om man skal stille alle de dumme spørgsmål, som man går og tænker, når håndværkeren er på besøg. Eller hvis naboen er inde og sige hej, og han tilfældigvis er tømrer, så spørger man alligevel ikke om ens spørgsmål, fordi man måske tænker “arhhh det et dumt spørgmål.”

Men der findes ingen dumme spørgsmål i livet – kunne dumme svar! Og af samme grund, er det også vigtigt at få spurgt om ens spørgsmål, da det oftest giver anledning til en meningsdannelse hos alle andre også. Det kan være at en anden person ligger inde med samme spørgsmål, men bare aldrig har tænkt på at spørge om det. 

Tag nu for eksempel hvis du står overfor et badeværelses projekt og overvejer at gøre noget ved de kedelige fliser i badet. Her kan du måske videregive informationen til dine venner og bekendte om at ja; du kan godt male dine fliser i badet! 

Maling af fliser i brusekabine

Polyurethan er vejen frem mod “nye” fliser

Og jo, den er god nok. Man kan simpelthen godt male ens fliser i badeværelset, som kan resultere i et helt nyt bad uden misfarvninger og jeg ved ikke hvad – men du skal vide, hvad du laver. 

Du har nok regnet ud, at du ikke kan bruge alt maling i verden. Det skal være noget helst bestemt, som ikke smuldre op, ligeså snart du tænder for vandet i bruseren, og der begynder at blive fugtigt.

Du skal bruge en slags maling, som hedder polyurethan. Det er et blandingsprodukt, og er derfor ikke blot maling men også en slags hærdende substans. På den måde kan det holde sig imod vind og vejr, skulle man lige til at sige – i hvert fald vand, som der er massere af på et badeværelse.

Du kan læse mere om blandingsproduktet lige her, og hvordan det fungerer bedst i praksis: https://emaljering-af-badekar.dk/maling-af-fliser-i-brusekabine/.