Indendørs og udendørs overvågningskamera til din bolig

23 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark begås tusindvis af indbrud i private boliger hvert eneste år. Hvis du ikke ønsker at blive en del af denne statistik kan du med fordel gøre en aktiv indsats for at sikre dit hjem med videoovervågning.

Hvorfor etablere videoovervågning på min matrikel?

Videoovervågning er en ganske populær tilføjelse til de gængse former for tyveri og indbruds sikring så som moderne låse og alarm systemer.

Dette er aldeles ikke uden grund. Med synlig videoovervågning kan du på effektiv vis skræmme langt de fleste potentille indbrudstyve fra deres forehavende.

overvågningskamera

Et moderne overvågningskamera leverer nemlig knivskarpe billeder. Og derfor er vil de fleste indbrudstyve vende om når de ser et overvågningskamera monteret uden for dit hus – især hvis du ved hjælp af tydelig mærkning angiver at der er flere af slagsen inden døre.

Hvad koster et overvågningskamera til videoovervågning?

Den gode nyhed er at prisen på videoovervågning faktisk ikke behøver at være specielt høj. Hvis du selv vælger at sætte overvågningskameraer op i og uden for din bolig behøver det ikke at koste dig hvad der svarer til spidsen af en jetjager.

Hos DKKamera kan du finde gode og billige overvågningskameraer som du selv kan sætte op. DKKamera er leveringsdygtig i videoovervågning pakker indeholdende alt hvad du skal bruge i forbindelse med opsætning og installering af kameraer til videoovervågning samt tilhørende apps. Du kan finde disse pakker i forskellige størrelser med et varierende antal kameraer samt diverse kabler, ophæng med videre.

Når du bestiller din videoovervågning pakke hos DKKamera kan du være sikker på at den er dig i hænde inden for ganske få arbejdsdage. Og du kan altid kontakte de dygtige folk i kundeservice hos DKKamera hvis du har brug for hjælp til montering af overvågningskamera.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af udstyr til videoovervågning i den online shop på hjemmesiden dkkamera.dk.