Hvorfor tage et SharePoint kursus i København?

09 June 2021
Johanne Hansen
image

editorial

Hvorfor tage på kursus?

Når man skal på kursus, er det oftest blandet, hvordan folk har det med det. Nogle synes det er fedt, andre synes det kan være op af bakke, at blive taget ud af sine vante rammer. 

Men med et kursus bliver du så meget rigere: og det er derfor ikke altid kun en kedelig tjans. Tværtimod. Det kan være med til at uddanne dig, og der kommer noget på dit CV. En person med flere kurser eller kompetencer, vil næsten altid blive valgt over den samme person, med den samme uddannelse, som ikke har været på ligeså mange kurser. Det udviser engagement og loyalitet overfor en kommende arbejdsgiver. 

Angående loyalitet, udviser det også loyalitet overfor din nuværende arbejdsgiver, som måske vil se potentiale i at lade dig uddanne yderligere. Når han eller hun har brugt så meget tid og ressourcer på at lade dig gå til kurser, er det også ofte ment som et skulderklap, og helt sikkert noget, du bør tage som et kompliment. 

En god måde at blive rystet sammen på

Når det er sagt, er det også en fremragende måde at komme tæt på dine kollegaer. Måske sidder i et lukket kontorrum normalt, hvor man ikke får snakket sønderligt meget sammen i løbet af en arbejdsdag? Kom ud og mød hinanden i andre settings, og skab en fed arbejdsdag, som I kan se tilbage på i det næste kommende stykke tid. 

Tag for eksempel et SharePoint kursus københavn og tag ud og spise bagefter. København har masser af skønne ting at byde på, det kan være alt fra kanalrundfart til koncerter i Parken. Det er altså muligt at lave en udflugt ud af det, som kan være en fed oplevelse for alle. Det kræver kun at nogle står i spidsen for det, og så vil du automatisk få en både social og faglig oplevelse.