Hvordan påvirker moden dig?

12 February 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Vi kender alle dem, hvorpå moden går helt henover hovedet på dem, så de slet ikke ville bemærke sådan noget moderne som smykker fra Mads Z, om de så kom og sparkede dem i baghovedet.

Og de er egentlig også ligeglade med det, hvilket må siges at være synd, når de netop går glip af sådan noget som disse smykker.

Men i andre henseender må man sige, at det er helt fint, for man kan også blive stresset over moden, hvis man skal prøve at følge den hele tiden og i alle sammenhænge.

Derfor kan det bedst svare sig, hvis man går efter nogle specifikke genre at være med på moden, om det er film, musik, tøj eller smykker, så man ikke skal løbe solen sort for at være med på beatet i alle sammenhænge.

Hvis man konstant skal være med, hvor tingene sker, så er man aldrig rigtigt med, så det er bedre at slå sig ned på noget, der egentlig interesserer en.

Mode

Gå efter den mode, der tiltaler dig

“Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af,” siger man som bekendt, og hvis man ikke går op i moden, så generer det nok heller ikke en, hvis andre bag ens ryg siger, at man ikke er særligt moderne at se på.

Men det er meget værre, hvis man tror, man er med på moden, og man så får at vide, at det er man ikke; specielt hvis man har forsøgt ihærdigt at være med.

Det kan slå en helt ud, hvis man forsøger at komme ind i at være moderne, og man så bliver sablet ned; og det er også en hård verden, så man skal have et hårdt ydre og indre samt rundsave på albuerne.

Men mest af alt skal man følge moden, fordi man godt kan lide det, ellers tør den interesse hurtigt ud.