Hvor meget tålmodighed har du med et vikarbureau?

20 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

De fleste forventer, at de har succes med det samme, for det er sådan, man godt kan lide at forestille sig selv: En succesfuld person!

Det er jo også den slags, man ser på de sociale medier, hvor folk er succesrige, og så bliver man bombarderet med, hvor meget man skal kunne, hvordan man skal se ud og meget andet.

Hvis tingene så ikke går i ens retning, så giver man sig selv skylden om, at man ikke er godt nok og siger andre ting, der giver et lavt selvværd.

Nogle gange skal man huske, at der er nogle ting, som der bare er ude at ens hænder, men der er andre gange, hvor man selv kan yde en indsats for at få held med det, som man bakser med.

Når man genfortæller en succeshistorie, så udelader man tit de ting, der var kedelige og træge, men det er jo vigtigt at fortælle, så man ikke overser, hvor meget arbejde man skal lægge i det.

vikarbureau

Arbejdet kan komme til dig lige om lidt fra et vikarbureau

Så lad os komme med et konkret eksempel og sige, at du er blevet en del af DKvikarservice.dk, hvor du så har oprettet dig og gjort alle de ting, så der burde komme et job i din retning.

Så du sætter dig ned på din flade og venter på, hvornår det begynder at strømme ind med jobtilbud.

Det er bare ikke lige sådan, at det altid forholder sig, for man skal også gøre nogle ting selv, om det er i forbindelse med vikarbureauet, eller man forsøger at skaffe arbejde ved siden af.

Et arbejde er jo en vigtig del af ens liv, så det er jo ikke sjovt, hvis det er noget, der bliver dikteret af andre; man vil gerne have noget at skulle have sagt og have medbestemmelse på det område.