Hvis du nu hæver pengene fra et kontant lån, hvor har du dem så henne?

06 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Et kontant lån er et af de billigste lån, man kan tage sig, hvorfor det også er et af de foretrukne at vælge.

Blandt andet kan du i den forbindelse vælge dig et Ikano Bank lån af den slags, som du kan klikke på linket og læsere nærmere om.

Nu er det jo ikke sådan længere – i hvert fald ikke i langt de fleste tilfælde – at man tager ned i en fysisk bank og anmoder om et lån, hvorefter man så får dem udbetalt i kontanter.

I de fleste tilfælde får man udbetalt pengene på ens valgte konto på en netbank, efter man er blevet godkendt til at få lånet.

På den måde går det hurtigere at få ens penge, og det er også en meget sikker måde at få pengene på; og mange gange skal man også bruge de penge til at betale noget online.

Men man kan jo også hæve de penge, hvis man er mere til den slags.

Pas godt på dine hævede penge fra et kontant lån

Nogle gange hæver man nogle kontanter, hvis det er den form, som der er ønsket betaling i, men man kan måske have det bedre ved, at man hæver alle pengene og har dem liggende fysisk i ens hjem, i en bankboks eller et helt andet sted.

Man er måske den type, der ikke helt stoler på bankerne, eller man er bange for, at de går fallit.

Uanset årsagen til at vælge at få de penge udbetalt til fysiske kontanter så bør man passe meget godt på dem.

Derfor er der oftest også begrænsninger på, hvor meget man kan hæve fra en hæveautomat ad gangen, men når man så går rundt med så mange penge, så er der måske nogle, der holder øje med, at man har hævet så mange penge og vil have dem fra dig.

Det er en skam at miste så mange penge på den måde, så det er med at passe godt på dem.