Hvilket parkeringsselskab skal du vælge til parkeringsopsyn?

27 October 2020
Silje Hansen

editorial

Står du i den situation, at du oplever at dine p-pladser ikke bliver brugt optimalt, eller oplever du at andre biler optager p-pladserne, så dem de er tiltænkt til ikke kan benytte p-pladserne. Det kan være utrolig frustrerende for dem, som skal bruge p-pladserne, at de bliver optaget af naboer eller andre, som egentlig ikke burde holde parkeret der. 

Det kan være at du er en virksomhed med p-pladser ved siden af kontoret. Dermed kan medarbejdere og kunder let komme til at parkere, så de ikke skal bruge tid på at køre rundt og lede efter en parkering. Det kan også være at du er en butik eller restaurant, som gerne vil have at dine kunder kan parkere ude foran, så de kan besøge butikken eller restauranten. Det er blandt andet med til at tiltrække kunder. Den sidste mulighed er at du er en boligforening, der ønsker at det kun er beboerne der har adgang til de aktuelle p-pladser.

For at sikre at p-pladserne bliver brugt optimalt, kan du lave en aftale med et parkeringsselskab om parkeringsopsyn. 

Hvilke fordele er der ved at vælge et parkeringsselskab til parkeringsopsyn?

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at samarbejde med et parkeringsselskab omkring overvågning og opsyn af dine p-pladser. Hvis du vælger det rette parkeringsselskab, kan du selv være med til at diktere de regler der skal være gældende for dine p-pladser samt, hvad der skal indgå i aftalen. Her er det en fordel at vælge et fleksibelt parkeringselskab, som kan hjælpe med parkeringsopsyn alle tidspunkter i døgnet. Det er desuden en fordel at vælge et landsdækkende selskab, så du altid kan tilføje flere parkeringspladser til og fra aftalen. 

Hvilket pakeringsselskab skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilket parkeringsselskab du skal vælge til parkeringsopsyn af dine p-pladser, kan vi varmt anbefale unopark.dk