Hvilke døre skal du vælge din til bolig?

28 January 2022
Cecilie Mortensen

Er du i gang med at renovere din bolig? Eller har du måske kastet dig over et nybyggeri? Så vil du sikkert også skulle forholde dig til diverse materialevalg. Det kan blandt andet gælde døre. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvilke du skal vælge. Det hjælper vi dig med her. 

Tips til at vælge døre til din bolig 

Hvor skal dørene placeres?

Et første ting du kan forholde dig til er, hvor dine kommende døre skal placeres. For det gør hele din søgeproces meget mere målrettet. Så er du f.eks. på udkig efter en terrassedør, en yderdør, en verandadør, dobbelt yderdør, sideparti eller andet?  

døre

Hvilke størrelser skal dørene have?

Tip nummer to er, at du har helt styr på, hvilke størrelser dine forskellige døre skal have. For det er naturligvis et must, at du kan finde døre i lige præcis de størrelser, du skal bruge. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du måler korrekt op, så henvend dig gerne til et professionelt firma. De kan helt sikkert vejlede dig eller sende en guide til, hvordan du gør – i hvert fald hvis du køber deres døre. 

Hvilken stil er du til? 

Tip nummer tre er, at du forholder dig til den stil, du ønsker dørene i. For mon ikke du er interesseret i at købe døre, der både passer til din bolig og som samtidig er i din smag. Du kan derfor også bruge lidt tid online på at finde inspiration – for mon ikke du ret hurtigt vil have en fornemmelse af, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide. 

Hvad skal du betale for dørene?  

Tip nummer fire er, at du selvfølgelig undersøger, hvad du skal betale for dørene. Langt de fleste har nemlig et budget, som gerne skal overholdes, og dette budget skal dørene selvfølgelig passe ind i: https://klarvinduer.no/dorer