Hvad koster en træterrasse?

17 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Priserne på træterrasser varierer i sagens natur efter størrelse, kvalitet og udformning.

Det er klart at du vil kunne bygge en træterrasse meget billigt hvis du selv kaster dig ud i opgaven. Det kan sagtens lade sig gøre selv at anlægge et fladt trædæk på en plan og jævn græsplæne – her vil der som regel ikke kræves noget videre fundament eller nogen særlig konstruktion.

Men skal din træterrasse opføres i flere planer, og eventuelt forsynes med en hel eller delvis overdækning, er det smart at få professionelle kræfter på banen. Ved opførelse af en sådan terrasse kræves en vis viden inden for feltet samt en del håndværksmæssig tæft – og selvfølgelig de rette kvalitets materialer. I hvert fald hvis terrassen skal være sikker i sin konstruktion og samtidig kunne holde i flere sæsoner.

Det er jo ikke sommer hele året rundt. Og især en overdækket terrasse skal være 100% sikret så den kan modstå de til tider barske danske vejrlig.

Hvem kan bygge en træterrasse?

Hvis du leder efter en dygtig tømrer, som kan bygge din træterrasse, kan du med fordel kontakte Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS er en dansk virksomhed som udelukkende beskæftiger sig med opførelse af smukke og unikke træterrasser. Manden bag Kun Terrasser ApS, Andreas la Cour, har igennem de seneste ti år opført talrige flotte og eksklusive træterrasse i Odsherred og Nordsjælland.

Hos Andreas la Cour er der ingen one size fits all løsninger – samtlige træterrasse er tilpasset de pågældende boliger. Når du vælger at lade tømrermester Andreas la Cour opføre din træterrasse kan du være sikker på at ende med et kvalitets produkt i form af en smuk og funktionel træterrasse.

Din træterrasse vil udgøre et ubetinget aktiv for din bolig i mange år. Og du kan roligt betragte din nye træterrasse som en solid investering i din ejendom.

Klik ind på https://www.kun-terrasser.dk/ og læs mere.