Hvad kan påvirke prisen på din næste altandør?

28 April 2022
Cecilie Mortensen

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad der kan påvirke prisen på din næste altandør? Så er der god grund til at læse med her. Du kan nemlig være mere forberedt på, hvad du kan forvente, når du skal købe en til din altan. 

Ting der kan påvirke prisen på din altandør 

Hvilke mål skal døren have? 

En ting der kan påvirke prisen på din altandør er, hvilken mål døren skal have. Det giver naturligvis også sig selv, da en større dør også er forbundet med, at der skal bruges flere materialer, som derfor også kan blive en dyrere fornøjelse. 

Hvilke materialer er den lavet af? 

En anden ting der kan påvirke prisen er, hvilke materialer den er lavet af. For som med alt andet, kan der naturligvis også være brugt forskellige materialer til altandøre. Forskelle i materialevalg kan f.eks. også have en betydning for, hvorvidt døren er vedligeholdelsesfri eller ej. 

Dubbel altandörr

Hvor mange ruder skal den have? 

En tredje ting der kan spille ind på din pris er, hvor mange ruder den skal have. For her kan det også være, at du har klare ønsker til, om de f.eks. skal være en stor rude, eller den skal være opdelt i mange små.

Skal du selv være inde over designprocessen?

Hos visse firmaer er det muligt, at du selv kan være inde over designprocessen. Og denne faktor kan også ende med at påvirke, hvad prisen for din altandør bliver. Det er derfor også noget, du kan have med i baghovedet. 

Firmaet du køber døren af 

En sidste ting vi kommer ind på her er, at firmaet du køber døren af også kan påvirke, hvad du kommer til at betale. Det er også meget naturligt, uanset hvilke produkt du er på udkig efter. Der kan nemlig være forskellige prissætninger firmaer imellem: https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr