Hus og have kræver de rette redskaber

18 July 2022
Niels Geckler

editorial

Hvis du er en af landets mange boligejere med egen have ved du, at det kræver et godt udvalg af redskaber og værktøj at klare vedligehold og forbedringer. Det finder du for eksempel hos https://www.prishammeren.dk/shop/makita-59s1.html 

Der er mange og meget forskelligartede opgaver at tage sig af som husejer, og der findes heldigvis et stort og bredt udvalg af mere eller mindre specialiseret værktøj til de mange opgaver. Ofte kan du som almindelig handyman i hjemmet have glæde af det helt rigtige værkstøj til opgaven – det behøver man ikke at være professionel håndværker for at kunne værdsætte.

mange opgaver kan faktisk slet ikke løses uden det rette værktøj, men på den anden side kan det føles dumt at skulle tilkalde en professionel fagmand blot fordi man mangler et specielt stykke værktøj, hvis man ellers vil kunne løse opgaven selv. Det kan være lækkert at vide, at man har de ting, der skal til og det er en stor tilfredsstillelse at kunne klare vedligehold og reparationer i boligen helt selv. ikke mindst for den moderne mand, der tilbringer de fleste vågne timer for an en skærm.

Hus & Have

Makita – en af de store producenter af elværktøj

Hvis du ikke på forhånd har særlige præferencer omkring elværktøjet og hvem der skal have produceret det, så kan du tage et kig på den japanske producent Makita. Det hele startede tilbage i starten af det 20. århundrede med lyskilder og elmotorer, men i årtierne efter anden verdenskrig bevægede den japanske producent sig ind på området for elværktøj og elektriske haveredskaber. 

I dag er Makita en af de helt store spillere på globalt plan med produktion og udvikling flere steder rundt i verden. De har et bredt udvalg af alt fra skruemaskiner til bajonetsave og fra græstrimmere til hækkeklippere. Mange sværger til Makita på grund af kvalitet og design.