Hus og have bliver man aldrig færdig med

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Man skal tænke sig om, inden man investerer i et hus med have.

Ja, faktisk skal man tænke sig om, inden man køber sig sit eget hus.

For begge dele skal man tage sig af, og det er skruen uden ende og rent sisyfosarbejde, hvis det ikke er noget, som man finder interesse i.

De fleste er jo glade for at have en have, som de kan grille og hygge i, og man vil både gerne have et rent hjem, men det må også gerne være moderne og se flot ud.

De ting kommer ikke af sig selv – faktisk bliver begge dele virkelig trælse for at sige det mildt med tiden, hvis man ikke gør noget ved dem.

Så man kan godt vælge at lade tingene være, men det tager ikke lang tid, før det kan ses på både huset og haven, og folk vil formentlig spørge, om der er noget galt med en, siden man ikke holder tingene ved lige.

Hus & Have

Det slutter aldrig med det hus og den have

Man behøver selvfølgelig ikke at have et arkitekttegnet hus, som man har rengøringspersonale til at tage sig af, og det skal ikke være sådan, at man render ud i haven med neglesaksen for at sørge for, at hvert eneste græsstrå er lige højt.

Men selvom man bare holder begge dele ved lige, så er charmen ved at eje både hus og have, at man mere eller mindre kan gøre ved dem, som man har lyst.

Så det skal gerne være en drøm og noget, som man ser fremtidsaspekter i, at man kan forme og tilpasse disse to elementer, som man ser sig det passende.

Ens interesser for den slags skifter med tiden, så der er hele tiden noget, man kan gøre bedre og forandre, og det er med at gøre det, inden kroppen ikke kan mere af den slags værktøj, som det kræver et Makita batteri at holde haven med lige med.