Holdbar reparation af emalje i dit badekar

17 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dit gamle misfarvede og skrammede badekar? Så har du sikkert overvejet at skille dig af med det. Dette er der ikke noget at sige til da et slidt badekar fremstår både grimt og uhygiejnisk. Men en langt billigere løsning er at få sat badekarret flot i stand.

Hvordan bliver et badekar flot igen?

Dit badekar kan sagtens komme til at stå som nyt. Det er blot et spørgsmål om den rette behandling.

For at få et badekar til at skinne skal dets inderside forsynes med en ny emalje. Dette sker ved en proces som kaldes reemaljering.

Ved en reemaljering slibes den gamle emalje af, og den nye påføres lag på lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Denne proces tager cirka fire timer. Og efter et døgns tid kan badekarret atter tages i brug.

Kan jeg selv reemaljere mit badekar?

Reemaljering af badekar er en relativt omstændelig proces selv om den måske ved første øjekast kan synes enkel. Faktisk minder denne proces lidt om en autolakering.

Du ville nok ikke selv begynde at udføre en autolakering på din egen bil. Og på samme måde bør du altid overlade renovering af badekar med reemaljering til en professionel badekarsmaler så som Emaljespecialisten.

Hvem er Emaljespecialisten?

Emaljespecialisten er din lokale badekarsmaler hvis du er bosat i København eller på Frederiksberg. Gennem mange år har Emaljespecialisten hjulpet glade og tilfredse kunder i hele hovedstadsområdet til smukke og strålende badekar.

Når du lader Emaljespecialisten udføre renovering af badekar ved hjælp af reemaljering er du garanteret det optimale resultat. Emaljespecialisten sørger for at dit badekar får en skinnende, stærk og holdbar emalje så du kan have glæde af badekarret i mange år fremover.

Du kan læse mere om Emaljespecialistens ydelser, og få et personligt tilbud på reparation af emalje badekar, via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.