Her kan du finde indholdsrige Sharepoint kurser

01 November 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis du er nysgerrig på at vide lidt om Microsoft førende webbaserede videndeling- og dokumentstyringsportal, så er du landet det helt rette sted. Der er i dag et hav af små og mellemstore virksomheder der benytter sig af Microsoft Sharepoint. Det er både smartere og billigere end at skulle investere i sin egen lokale Sharepoint server. Microsoft Sharepoint er designet til virksomheder der gerne vil oprette, dele og redigere i alle typer af filer i et lukket program. Her kan du som virksomhed slippe med et lille månedligt beløb pr. bruger for at benytte dig af denne webbaserede server.

Microsoft Sharepoint kan på mange måder sammenlignes med en sky uden at være det. Det har dog samme funktion, da du gemmer alle dine dokumenter i Sharepoint. Her kan dine medarbejdere tilgå og redigere de forskellige dokumenter, hvor det automatisk bliver gemt. Som virksomhed har man placeret alle dokumenter som teamet, afdelingen eller ledelsen skal bruge ét sted.

Derfor skal du vælge et Sharepoint kursus

Hvis du som mindre eller mellemstor virksomhed ønsker at arbejde i Microsoft Sharepoint, kan det være aktuelt at sende enten en enkelt medarbejder eller en hel afdeling på et kursusforløb. På denne måde kan alle lære at navigere i programmet og ved hvordan man kan arbejde sammen. Fordelen ved at sende en hel afdeling til et kursus er, at I kan tage et konkret eksempel eller arbejdsopgave med, som kan blive anvendt i kurset. Dermed får alle en praktisk erfaring med at bruge systemet.

Find det bedste Sharepoint kursus her

Er du i tvivl om, hvilket Sharepoint kursus du skal vælge? Så kan varmt anbefale dig at tage kontakt til 4d.dk eller se på deres hjemmeside. Her tilbyder de et af landets bedste Sharepoint kursus til både begyndere og til dem som allerede har lidt erfaring med det.