Gulvkanonen ApS – hvis du skal have slebet dine gulve

08 October 2020
Camilla Skøtt

editorial

Hvordan vælger du egentlig den virksomhed, der skal stå for gulvafslibningen i dit hjem? Vi har talt med Gulvkanonen ApS, der hver dag høvler, sliber og efterbehandler trægulve for kunder i hele landet – og ifølge dem er der flere ting, du med fordel kan overveje, inden du vælger.

Det er altid lidt nervepirrende det der med at vælge en håndværker. Mest af alt fordi branchen som udgangspunkt har et lidt dårligt ry – og det er en skam, forklarer Gulvkanonen, der mener, at der er mange – rigtig mange – dygtige håndværkere derude. Og du skal ikke være bange for at hyre en; du skal bare tænke dig om.

Vi har fået tre gode råd til at vælge gulvmand – du får dem efter billedet.

Tre tips til dig der skal have slebet dine gulve

Leder du efter den helt rigtige virksomhed til at give dit trægulv nyt liv, er der tre ting, du med fordel kan gøre:

1) Indhent tre forskellige tilbud. Det lyder måske omstændeligt, men det er en rigtig god idé at få mere end ét tilbud på din opgave. Det er nemlig en god måde at tjekke, om du får tilbudt en god pris, der stemmer overens med kvaliteten af det arbejde, du forventer at få lavet.

2) Spørg andre. Du har garanteret venner, familie eller bekendte, der tidligere har fået slebet gulv – hvilke oplevelser havde de med virksomhederne. Og hvis ikke du kender nogle, så spørg i dit netværk på de sociale medier. Eller tjek en hjemmeside som Trustpilot, hvor kunder anmelder deres oplevelser med forskellige virksomheder.

3) Lyt til din mavefornemmelse. At vælge håndværker er et spørgsmål om kemi og tillid, så lyt til det, din mave fortæller dig. Siger den, at det er for godt til at være sandt, så er det nok netop det – siger den, at ham her, han er god, så er han sikkert det. Maven lyver aldrig.