Gulvafslibning kan give nye flotte gulve

07 October 2020
Maya Hindsberg

editorial

Hvis du holder af noget, så skal du vise det omsorg og kærlighed. Dit hus er ikke anderledes og derfor er det måske på tide at give dit gulv lidt ekstra kærlighed. Det er trods alt fundamentet for dit hus og du bruger det rimelig flittigt. Desuden vil et trægulv hurtigt komme til at se trist ud og være svært at holde rent, så ved at slibe det, gør du dig selv en tjeneste, da det bliver nemmere at holde rent og det bliver pænere at se på. Hvis du vil læse mere om det, kan du evt. tjekke gulvkanonen ud.

Gør det selv – det er så trendy

Nu lever vi i en tid, hvor det at gøre det selv er super trendy. Der er DIY videoer overalt på nettet, så hvad skulle stoppe dig fra at gøre det med dit gulv? Det er nemlig nemt nok når du kommer i gang, men kræver dog en del tid og knofedt. Du kan nemlig nemt gå ned i dit lokale byggemarked og leje en maskine til at få afslebet dit gulv.

Du skal være opmærksom på at få det rigtige sandpapir med. For groft sandpapir vil give dig ridser i gulvet, hvilket jo ikke er formålet. For fint sandpapir vil give dig en meget lang process, hvor du ender med måske aldrig at blive færdig.

Find den rette til at gøre det

Dine gulve har en stor betydning for dit hjem og spiller en rolle i, hvordan dit hjem fremstår. Derfor er det vigtigt, at det er de rigtige, der afsliber dem, hvis ikke du selv gør det. 

Kontakt derfor 3 forskellige virksomheder og få deres tilbud på deres service. På den måde får du et godt billede af markedet og prisniveauet, så du hverken betaler for meget eller for lidt.