Grundig reparation af emalje i badekar

14 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sætter du pris på wellness, og nyder du især lange, afstressende bade i velduftende vand? Så er du sikkert glad for dit badekar. Et badekar i eget badeværelse er lig med ren luksus og muligheden for at tage varme karbade når man ønsker. I hvert fald hvis emaljen i badekarret er smuk og ensartet, og ikke ridset, skrammet og misfarvet.

Kan emaljen i et badekar repareres?

Det kan godt lade sig gøre at reparere emaljen i et badekar. Faktisk er reemaljering en langt billigere og mindre tidskrævende løsning end en total udskiftning af badekarret.

Hvis du vælger at skifte dit badekar ud kan det kræve mange dages hårdt arbejde og dyre fagfolk som for eksempel murere og autoriserede VVS installatører. Vælger du i stede at lade dit badekar reemaljere har du kun brug for en dygtig badekarsmaler med hænder og hoved skruet rigtigt på.

En erfaren badekarsmaler kan i løbet af blot fire timer få dit gamle, slidte badekar til at stå som nyt. Det er nemlig den tid en reemaljering tager hvis man gør det rigtigt. Og en badekarsmaler med det rette håndelag og professionelt udstyr har de stærkeste forudsætninger for at skabe et smukt og holdbart resultat på ganske kort tid.

Hvem kan hjælpe mig med reemaljering af badekar i København?

Er du bosat i hovedstadsområdet kan du altid kontakte Emaljespecialisten hvis du har brug for hjælp til renovering af badekar.

Emaljespecialisten har igennem flere år hjulpet mange glade og tilfredse kunder i det københavnske med at få såvel badekar som fliser, klinker, håndvaske og andre emaljerede emner til at stråle på ny. Du vil således med sikkerhed kunne få den hjælp du behøver fra Emaljespecialisten. Og det endda til nogle af de laveste priser på emaljering af badekar i København.

Du kan læse mere, og kontakte Emaljespecialisten direkte via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.