Gori er både maling og træbeskyttelse

31 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nok en grund til, at når folk skal nævne et mærke på et firma, der laver maling, så tænker langt de fleste nok på Gori.

Dette kan have noget at gøre med deres fængende reklamer, men det har også været udbredt så længe, at mange mennesker efterhånden er vokset op med, at både ens forældre og professionelle malere bruger Gori, når de skal male.

Hvis man ikke er vant til at male eller bare har set andre gøre det, så er man måske ikke klar over, at man både kan finde Gori maling, men også Gori træbeskyttelse.

For det er jo selvfølgelig vigtigt, at man maler ens træværk, planker af træ, møbler af træ og andet med maling, så det ser ud, som man ønsker det; men skal det holde længe, så skal det også have træbeskyttelse.

Dette gælder især, hvis det skal stå udenfor.

Giv dine træprodukter maling og træbeskyttelse fra Gori

Du kan bare besigtige dit nærmeste træ i skoven, og så vil du se, hvor medtaget det er af vind og vejr, og det er jo det samme, som dit træværk kommer til at opleve, når der både er tale om de vægge af træ, der vender udad, eller du måske har havemøbler af træ.

Og selv de ting, man skal bruge indenfor, kommer også til at holde længere, når man bruger træbeskyttelse på dem.

Derfor er det smart, at Gori både laver træbeskyttelse og maling, så man ved, at man kan få ferme produkter til begge formål fra samme firma, så det er af høj kvalitet og fungerer sammen.

Dette gør også, at der er stor chance for, at du kan købe begge typer samme steder, hvor de forhandler Gori, så du ikke skal lede efter de respektive sager forskellige steder.

Giv således dine ting af træ både maling og beskyttelse.