Gør badekarret mere værd med emaljering af badekar

22 June 2019
Astrid Pedersen
Gør badekarret mere værd med emaljering af badekar

Står der et gammelt badekar og samler støv i dit badeværelse? Overvejer du at skille dig af med badekarret til fordel for en bruseniche og lidt mere plads? Så bør du tænke dig grundigt om – for det er slet ikke sikkert, at det er en god idé at skrotte det slidte badekar.

Hvorfor skal jeg beholde det gamle, slidte badekar?

Selv om du måske ikke selv har den store trang til at tage lange, varme karbade, og selv om dit badekar bærer præg af slitage, er det en god idé at undersøge, om ikke badekarret kan reddes. Der er nemlig mange potentielle boligkøbere derude, som bevidst går efter et hus med badekar i eget badeværelse.

Et badekar er nemlig ikke kun et sted hvor man kan vaske sig ren. For mange børnefamilier repræsenterer badekarret også en mulighed for talrige hyggestunder, hvor de små kan få deres daglige bad inden sengetid i selskab med badeænder, højtlæsning og sæbebobler. Og for de voksne giver badekarret anledning til afslappende wellness, sm får hverdagens stress og jag til at fordampe fra sindet, og musklerne til at løsne op og slippe deres smertefulde spændinger.

Så badekarret pænt i stand med maling af badekar

Derfor vil et badekar muligvis være et stort aktiv i forbindelse med et salg, idet huse og lejligheder med eget badekar er i høj kurs på det danske boligmarked. Dit badekar repræsenterer, med andre ord, en økonomisk værdi for dig – i hvert fald hvis det er intakt og fremstår velholdt og appetitligt.

Dette er dog ikke altid en selvfølge. Tidens tand kan slide hårdt på badekarrets emalje, og give den mange overfladiske skrammer og ridser samt grimme misfarvninger fra kalk og okker, som indlejrer sig i emaljen. Disse lader sig ikke fjerne ved almindelig rengøring – her skal en maling af badekar til.

Du kan få et tilbud på maling af badekar på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/