Forebyg indbrud med effektiv videoovervågning

18 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Der begås hvert år omtrent femten tusind indbrud i danske boliger. Læs med i det følgende hvis du ønsker at beskytte din bolig så den ikke bliver en af dem.

Hvad kan jeg gøre for at indbrudssikre mit hjem

Hvis du ikke ønsker at du og din familie skal havne som et tal i den kedelige statistik, bør du gøre hvad du kan for at beskytte din bolig mod ulovlig indtrængen. Dette kan du gøre ved at udføre visse forebyggende tiltag.

Du bør for eksempel sørge for at samtlige døre og ørige indgangspartier er forsynet med stærke låse, helt med indvendig vrider. Dette gælder ikke blot hoveddøren og køkkendøren, men også diverse altandøre, terrassedøre og større vinduer. På den måde kan du forhindre indbrud, og gøre det svært for tyven at stikke af med mange større genstande.

Der ud over kan du med stor fordel installere et alarm system i boligen. Med et alarm system kan du være sikker på at både naboer og den tilknyttede vægter service får besked hvis nogen prøver at trænge ind på dine enemærker.

videoovervågning

Videoovervågning – den optimale beskyttelse af din ejendom

Endelig kan du sætte trumf på indbrudssikringen med effektiv videoovervågning. Synligt opsatte udendørs overvågningskameraer uden for dit hus, ledsaget af tydelig skiltning, vil kunne skræmme mange indbrudstyve væk.

For det første er der ingen der har lyst til at ende som filmstjerne på de skarpe optagelser fra de udendørs opsatte overvågningskameraer. Og for det andet vil udendørs videoovervågning indikere at der også er opsat overvågningskameraer inden døre.

Find det bedste udstyr til videoovervågning af din bolig

Er du på udkig efter brugervenligt og billigt videoovervågning udstyr, kan du med stor fordel besøge DKKamera. Hos DKKamera finder du altid gode tilbud op overvågningskameraer og tilbehør. Du kan læse mere, og se det store udvalg af overvågningsudstyr, på hjemmesiden dkkamera.dk